קינוח

4-6 מנות

שעתיים זמן אפייה

30 דקות הכנה

טארט גבינה עם קרם שוקולד אגוזים ופירות של נדיה אליס

מידע וצורת הכנה
hraime

מצרכים:

  • 300 גרם קמח חיטה לבן
  • 75 גרם אבקת סוכר
  • 75 גרם אבקת שקדים
  • 180 גרם חמאה קרה
  • כף רסק תפוחים ללא סוכר של יכין
  • לקרם הגבינה:
  • 350 גרם ממרח בטעם טבעי 9%
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • חופן פקאנים מקורמלים
  • פירות יער לקישוט
  • נענע לקישוט
  • קרם שוקולד אגוזים טבעוני

אופן ההכנה:

  • 01 מכינים את הבצק הפריך – במיקסר עם וו גיטרה מניחים קמח, אבקת שקדים, אבקת סוכר וקוביות חמאה ובמהירות נמוכה מערבבים את הבצק עד שהוא נהיה פירורי כמו חול.
  • 02 מוסיפים את רסק תפוחים טבעי של יכין (מכיל 100% תפוח עץ, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים) וממשיכים לעבד במיקסר עד שמתקבל בצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך שעה.
  • 03 מרדדים את הבצק – על נייר אפייה מקומח מניחים את הבצק, מקמחים ומרדדים. מניחים את התבנית במרכז וחותכים עיגול של בצק סביב התבנית. משמנים את התבנית ומעבירים את הבצק לתבנית, ומקפיאים לחצי שעה.
  • 04 אופים את הבצק – מחממים תנור ל-180 מעלות, אופים במשך 30 דקות. מצננים.
  • 05 מכינים את קרם הגבינה: בקערה טורפים את הגבינות עם אבקת הסוכר והוניל לקרם חלק.
  • 06 מקצפים שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת הגבינות. מעבירים את קרם הגבינה על תחתית הבצק הפריך.
  • 07 מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות לפני ההגשה מקשטים עם פירות יער, פקאנים מקורמלים וכמה עלי נענע
  • 08 בעת ההגשה, מוזגים כף של קרם שוקולד אגוזים מעל הפרוסה

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!