עיקרית

5 מנות

45 דקות אפייה

5 דקות הכנה

כנפי עוף צלויות ברוטב חאריפה

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים:

  • חצי קופסה (200 גרם) רוטב חאריפה הסדרה הישראלית, יכין
  • 3 כפות דבש
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק
  • 1 כפית מלח
  • 1 ק"ג כנפיים, חצויות
  • 1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק

אופן ההכנה:

  • 01 מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מצב טורבו.
  • 02 מכניסים את כל החומרים מלבד הבצל הירוק לקערה, ומעסים היטב את הכנפיים עד שהן עטופות ברוטב.
  • 03 מעבירים את הכנפיים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מסדרים אותם בשכבה אחת אחידה, ומורחים את הרוטב שנשאר בקערה על הכנפיים.
  • 04 צולים את הכנפיים בתנור 40 דקות עד שהרוטב מצטמצם והכנפיים משחימות היטב. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!