תוספת

5-6 מנות

25 דקות הכנה

לביבות זוקיני, עשבי תיבול ומוצרלה

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 3 יחידות זוקיני גדולים
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
  • קוביית בריאבוע שום כתוש מוקפא יכין
  • קוביית בריאבוע פטרוזיליה קצוצה מוקפאת יכין
  • קוביית בריאבוע כוסברה קצוצה מוקפאת יכין
  • 1 כפית שמיר קצוץ
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • גרידה מלימון אחד
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות קמח לבן
  • 1/4 כוס שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 01 מגרדים את הזוקיני בעזרת הצד העבה של פומפייה, בוזקים מעל הזוקיני המגורד מלח ומערבבים, מניחים בצד לפחות 10 דקות כדי שהזוקיני יגיר נוזלים.
  • 02 מכינים את התערובת הרטובה- בקערה מערבבים: ביצים, מוצרלה, קוביות בריאבוע- שום, פטרוזיליה וכוסברה , שמיר, בצל ירוק, מלח פלפל וגרידת לימון ומערבבים היטב.
  • 03 סוחטים את הזוקיני המגורד בעזרת הידיים מעודף נוזלים ומוסיפים אותו לתערובת הרטובה, מערבבים היטב.
  • 04 מוסיפים קמח ופירורי לחם, מערבבים היטב.
  • 05 יוצקים בעזרת כף את הלביבות למחבת רחבה עם שמן רדוד ומטגנים על אש בינונית בערך 3 דקות מכל צד או עד שמשחימות היטב, ניתן גם לעצב לצורה הרצויה לשמן קלות ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות.
  • 06 מגישים חם, קר, לבד או בכריך.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!