תוספת

4 מנות

10 דקות בישול

5 דקות הכנה

לביבות תירס

לביבות המשלבות את הטוב מכל העולמות - קלילות, בריאות, קלות להכנה וטעימות בכל טמפרטורה.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 1 קופסה תירס יכין ללא תוספת סוכר (550 גרם לפני סינון)
  • 5-4 כפות קמח כוסמין
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • צרור עלי שמיר גדול
  • מלח ופלפל
  • לטיגון: שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 01 מסננים את התירס ומעבדים בעדינות במעבד מזון, בפולסים, לקבלת מרקם גרגרי וגס מאוד.
  • 02 מפרידים את עלי השמיר מהגבעולים הקשים, וקוצצים אותם. משליכים את הגבעולים.
  • 03 מערבבים את התירס, השמיר הקצוץ, הקמח, אבקת האפייה, הביצים והתבלינים בקערה לעיסה אחידה. רצוי להניח לעיסה לעמוד במשך 10-15 דקות.
  • 04 מחממים את השמן במחבת. כשהוא חם, יוצקים כפות גדושות מן העיסה למחבת. מטגנים כשתי דקות מכל צד ומגישים.
♥ טיפ מאיתנו

במקום לטגן ניתן לאפות בחום של C180° במשך כ-15 דקות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!