ראשונה

8-10 מנות

25 דקות אפייה

40 דקות הכנה

מאפה אישי מבצק פילו במילוי גבינה בולגרית ופרחי כרובית

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 500 גרם בצק פילו מופשר או מצונן
  • למילוי:
  • כוס וחצי גבינה בולגרית מעודנת
  • כף עלי אורגנו טרי קצוצים
  • 1/2 כפית תבלין סומק
  • 1/2 כפית תבלין זעתר
  • מעט מלח
  • קוביית שום כתוש מסדרת בריאבוע של יכין
  • כף שמן זית
  • 2 כפות יוגורט יווני
  • להרכבת המאפה:
  • חבילת פרחי כרובית קפואים של יכין
  • שמן זית לשימון הבצק

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור ל-170 מעלות על מצב טורבו.
  • 02 מניחים בקערה את כל מרכיבי המילוי ומערבבים ביסודיות.
  • 03 פורסים את בצק הפילו על משטח עבודה, מפרידים מהבצק דף דקיק אחד ומורחים אותו במעט שמן זית, מעל דף הבצק המשומן מניחים דף נוסף, חוזרים על הפעולה הזאת ארבע פעמים, את דף הבצק שיצרנו חותכים לחצי ואז לרבע (יוצרים ארבע קוביות בצק) בעזרת הידיים מקפלים את קצוות הקובייה לכל אורכה עד שנוצר לנו עיגול בצק שטוח עם שוליים בגובה 2 סנטימטר, ממשיכים את הפעולה הזאת עד שיש לנו בין 8 ל- 10 עיגולי בצק. חשוב לזכור לכסות את הבצק במגבת בזמן שאנחנו לא עובדים איתו כדי למנוע ממנו להתייבש.
  • 04 מניחים את עיגולי הבצק על תבנית תנור עם נייר אפייה.
  • 05 מוזגים כף נדיבה של מילוי גבינה בולגרית במרכז כל עיגול בצק ועל המילוי מניחים 2 פרחי כרובית, חוזרים על הפעולה עם כל המאפים.
  • 06 מזלפים על המאפים מעט שמן זית ומכניסים לתנור לאפייה של 20-25 דקות או עד שהבצק שחום (גם מלמטה) והכרובית אפויה.
  • 07 אוכלים חם מהתנור אבל יהיה טעים גם בטמפרטורת החדר.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!