ממרח

5 מנות

15 דקות הכנה

ממרח פול ולימון כבוש

מנת הפול המוכרת של החומוסיות כאן בתוספת לימון כבוש המעניק טוויסט צפון אפריקאי

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 1 פחית (550 גרם) פול של יכין, שטוף ומסונן
  • 2 כפות ממרח לימון כבוש
  • 1 שן שום קלופה
  • 1/2 פלפל צ׳ילי ירוק חריף (או לפי מידת החריפות הרצויה)
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 1/2 כוס מים
  • 4 זיתי קלמטה מגולענים
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 01 מעבירים את הפול למיכל הבלנדר, מוסיפים את יתר הרכיבים וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם לא חלק לגמרי.
  • 02 אם המרקם סמיך לטעמכם, מוסיפים 3-2 כפות מים וטוחנים שוב.
  • 03 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים, או שומרים בקירור עד להגשה.
♥ טיפ מאיתנו

ניתן להגיש לצד ביצה קשה חמוצים ופלחי עגבניות טריות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!