תוספת

5 מנות

5 דק' הכנה

ממרח תפוחי אדמה ושקדים

· שדרוג מענג לפירה המסורתי ·

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • פחית (550 גרם)תפוחי אדמה קלופים במים ומלח של יכין, שטופים ומסוננים
  • 1/2 כוס שבבי שקדים מולבנים
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1/4 פלפל צ׳ילי ירוק חריף (או לפי מידת החריפות הרצויה)
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 01 מעבירים את תפוחי האדמה המסוננים למיכל הבלנדר, מוסיפים את יתר הרכיבים וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם אחיד, אך עדיין גרגרי מעט.
  • 02 אם המרקם סמיך לטעמכם, מוסיפים 3-2 כפות מים וטוחנים שוב.
  • 03 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים, או שומרים בקירור עד להגשה.
  • 04 להגשה, ניתן לעטר בשבבי שקדים קלויים.
מתאים ל-5 סועדים

♥ טיפ מאיתנו ניתן להחליף את השקדים באגוזי קשיו או מקדמיה קלופים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!