תוספת

2-4 מנות

20 דקות אפייה

15 דק הכנה

מקלות פסטה פיצה של רון יוחננוב

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • חבילת פסטה פנה
  • שיפודים
  • 200 גרם גבינה צהובה/מוצרלה
  • תוספות שאוהבים: זיתים/פטריות/תירס מהשדה/בצל
  • לרוטב פיצה:
  • קופסת פולפה עגבניות (עגבניות חתוכות דק) של יכין
  • כף גדושה רסק עגבניות 100%טבעי יכין
  • שתי שיני שום כתושות
  • כפית סוכר
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • מעט עלי אורגנו טריים או יבשים

אופן ההכנה

  • 01 ממלאים סיר במים, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
  • 02 מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 03 מכינים את רוטב הפיצה: שמים בצלוחית את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים.
  • 04 משפדים פסטה ומניחים על תבנית אפייה, מפזרים רוטב פיצה ומעל תוספות שאוהבים וגבינה מגוררת שאוהבים ומעבירים לתנור למספר דקות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!