מרק

2 מנות

45 דק' בישול

20 דקות הכנה

מרק ירקות וקייל בסגנון מרוקאי

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 2 עלי מנגולד, מופרדים לעלים וגבעולים
  • גבעול סלרי, מופרד לעלים וגבעול
  • 2 כפות שמן זית
  • בצל לבן קטן, חתוך לקוביות
  • שן שום, פרוסה דק
  • גזר בינוני, חתוך לקוביות
  • 1/2 כפית זרעי כוסברה טחונה
  • 1/4 כפית כמון
  • 1.5 כפות רוטב עגבניות מרוכז, יכין
  • 2.5 כוסות מים
  • קופסת שימורים (200 גרם) גרגירי חומוס מושרים ומבושלים, יכין
  • 400 גרם דלעת, חתוכה לקוביות גדולות
  • 2 קוביות קייל מסדרת בריאבוע
  • כפית מלח
  • קורט פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  • 01 פורסים דק את גבעולי המנגולד ואת גבעולי הסלרי. חותכים גס את עלי המנגולד והסלרי. שומרים בצד.
  • 02 מחממים שמן זית בסיר מרק מעל להבה בינונית, מוסיפים לסיר את גבעולי המנגולד והסלרי הקצוצים, בצל ושום ומטגנים תוך כדי ערבוב 5 דקות עד לריכוך.
  • 03 מוסיפים לסיר גזר וממשיכים לטגן תוך ערבוב 3. מוסיפים לסיר זרעי כוסברה, כמון ורוטב עגבניות מרוכז, מטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות או עד שעולה ריח נעים של התבלינים מהסיר. נזהרים שרוטב העגבניות לא ידבק לתחתית הסיר.
  • 04 מוסיפים לסיר מים, חומוס (עם הנוזלים שלו) ואת יתר החומרים, כולל עלי הסלרי והמנגולד, ומביאים לרתיחה.
  • 05 מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים ברתיחה עדינה 25-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים. יוצקים לצלחות מרק ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!