מרק

4-6 מנות

45 דקות בישול

15 דקות הכנה

מרק עגבניות ואורז עם אטריות דקיקות, בזיליקום ופרמזן

מידע וצורת הכנה
hraime

המרכיבים:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קלופות, כתושות
  • 1/4 כפית שבבים גרוסים של פלפל שאטה יבש (לא חובה)
  • 1 קופסה קטנה (100 גרם) רסק עגבניות 100% טבעי יכין
  • 2 פחיות (800 גרם) פולפה עגבניות (עגבניות חתוכות דק) יכין
  • 3-4 כוסות מים
  • 150 גרם (1 כוס) אטריות דקיקות
  • מלח, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר לתיבול לפי הטעם
  • להגשה:
  • 1 כוס (100 גרם) גבינת פרמזן (או גרנה פדנו) מגוררת דק
  • עלי בזיליקום טריים, חתוכים לרצועות

אופן הכנה:

  • 01 מחממים שמן זית בסיר גדול מעל להבה גבוהה. מוסיפים לשמן שום כתוש, פלפל שאטה ורסק עגבניות ומטגנים כדקה.
  • 02 מוסיפים לסיר פולפה עגבניות, מים ואטריות ומתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר לפי הטעם.
  • 03 מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה 20 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק יצא סמיך, מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
  • 04 יוצקים את המרק לקערות הגשה, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת ורצועות עלי בזיליקום ומגישים חם.

מרק עגבניות היא דרך נהדרת להתחמם ולספק לגוף את נוגד החימצון רב העוצמה ליקופן

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!