01
מבשלים את השעועית: מניחים את השעועית הקפואה בסיר גדול ומכסים במים רותחים, מבשלים על אש גבוהה עד שמגיע לבעבוע, בשלב הזה יכול לעלות קצף לבן וסמיך אותו יש להסיר בעזרת כף. מורידים את האש ומבשלים 35-40 דקות עד שהשעועית מתרככת. אם רוצים אפשר לשמור בקירור בתוך נוזלי הבישול לשימוש מאוחר יותר או לסנן את הכמות הרצויה למרק.
02
מחממים שמן זית בסיר רחב, מוסיפים לסיר בצל, סלרי וגזר ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות או עד שהבצל נהיה שקוף.
04
מוסיפים לסיר יין לבן ונותנים לו להתאדות על אש גבוהה עד שלא מריחים יותר את האלכוהול, כ-5 דקות.
05
מורידים את האש ומוסיפים מים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות, לקראת סוף הבישול פותחים את הסיר ומוסיפים תרד ועלי סלרי, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול ומגישים על זילוף שמן זית, מיץ לימון ואם רוצים- פרוסת לחם קלוי.
06
במידה ולא מגישים חם אלא בוחרים לקרר כדאי לדלל במעט מים ולתקן תיבול בחימום השני.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.