מרק

3 מנות

20 דקות בישול

10 דקות הכנה

מרק תירס בניחוח ג'ינג'ר

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 1 כף שמן קנולה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ (או 1/4 כפית ג'ינג'ר יבש)
  • קמצוץ פלפל שאטה (לבחירה)
  • 1 פחית (550 גרם) תירס מהשדה של יכין ללא תוספת סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ לעיטור

אופן ההכנה:

  • 01 מעבירים לסיר קטן שמן, שום, ג'ינג'ר ופלפל שאטה ומטגנים 2-3 דקות מעל להבה בינונית, עד שהירקות מפיצים ניחוח נעים. נזהרים לא להשחים את השום.
  • 02 מוסיפים לסיר פחית תירס יחד עם הנוזלים, מים, מלח ורוטב סויה ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.
  • 03 מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה כ-10 דקות.
  • 04 מסירים את הסיר מהכיריים וטוחנים בזהירות בעזרת בלנדר ידני את המרק החם באופן חלקי בלבד עד שהמרק מסמיך, אך מרקמו נשאר גס.
  • 05 יוצקים את לצלחות הגשה, מעטרים כל מנה במעט בצל ירוק טרי ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!