עיקרית

4-6 מנות

30 דק בישול

30 דקות הכנה

נודלס עם עוף וירקות בסיר אחד של רון יוחננוב

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 4 יחידות נודלס - אטריות מסולסלות 200 גרם סה"כ
  • 300 גרם נתחי עוף חתוכים לקוביות קטנות (חזה עוף או פרגית עוף)
  • 2 גזרים מקולפים, חתוכים לגפרורים דקים
  • בצל בינוני, מקולף וחתוך לרצועות דקות
  • 1 קופסה קטנה של גרעיני תירס מהשדה של יכין (200 גרם)
  • 1 קופסה קטנה של אפונת גינה של יכין (200 גרם)
  • כף שמן שומשום
  • רבע כוס סויה
  • רבע כוס רוטב טריאקי
  • כפית שום טרי כתוש
  • כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
  • כוס מים רותחים
  • להגשה:
  • בוטנים
  • כוסברה טרייה
  • אפשר גם פלחי לימון

אופן ההכנה

  • 01 בסיר מניחים את כל המרכיבים ומערבבים, מוסיפים מים רותחים. מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד שמגיע לרתיחה.
  • 02 פותחים את המכסה, מערבבים שוב (על מנת להקל על הערבוב, גוזרים את הנודלס בעזרת מספרים)
  • 03 מנמיכים ללהבה בינונית, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהנודלס רכים ונתחי העוף מוכנים.
  • 04 מכבים את הלהבה, מניחים לסיר לנוח על הכיריים 5 דקות על מנת לתת לנוזלים המיותרים להיספג.
  • 05 כשהסיר מוכן מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בתוספות שאוהבים ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!