1 חבילה (400 גרם) נקניקיות עוף מיני (אפשר להשתמש גם בנקניקיות טבעוניות או קוביות טופו)
1 בצל גדול, חצוי וחתוך לרצועות באורך 1 ס"מ
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
1 קופסת תפוחי אדמה קלופים, יכין, מסוננים
1 קופסת רוטב לפסטה (400 גרם) הסדרה הישראלית, יכין
1 כף סוכר
1 כפית מלח
חופן קטן עלי בזיליקום, קרועים
אופן ההכנה:
01
מחממים שמן בסיר רחב מעל להבה בינונית ומטגנים בו נקניקיות עד שהן משחימות. מוציאים את הנקניקיות מהסיר לצלחת ושומרים בצד.
02
מעבירים לסיר בצל, פלפל ירוק ופלפל אדום ומטגנים 3 דקות עד לריכוך קל. מוסיפים תפוחי אדמה ואת הנקניקיות המושחמות לסיר וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות. מוסיפים רוטב לפסטה, סוכר ומלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.
03
מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 15-20 דקות. מסירים את הסיר מהכיריים, מפזרים מעל עלי הבזיליקום ומגישים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.