סלט

מנה אישית

15 דקות אפייה

5 דקות הכנה

סלט פול עם כרוב צלוי ולימון כבוש על טחינה לבנה

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים לסלט

  • 1/4 ראש כרוב, חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1 פחית אישית אישית (200 גרם) גרגירי פול של יכין, מסוננים ושטופים
  • 1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה גס
  • 1/4 כוס עלי סלרי, קצוצים גס
  • 1/4 כוס בצל ירוק, פרוס דק
  • 1.5 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית לימון כבוש
  • ובנוסף
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 3 כפות מים קרים
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות. מערבבים קוביות כרוב עם שמן זית, דבש, מלח ופלפל שחור, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים בתנור 15 דקות. מוצאים ומצננים.
  • 02 מעבירים לקערת ערבוב את גרגירי הפול, כרוב צלוי ויתר חומרי הסלט, מערבבים בעדינות ומניחים.
  • 03 מכניסים לקערה קטנה נוספת טחינה גולמית, מים ומלח ומערבבים עד שמתקבלת טחינה סמיכה.
  • 04 מורחים את הטחינה על צלחת, עורמים את הסלט על הטחינה ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!