עיקרית

5 מנות

20 דקות בישול

10 דקות הכנה

ספגטי ברוטב עגבניות וחריסה, טונה, צלפים ולימון

מידע וצורת הכנה
hraime

מצרכים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל בגודל בינוני, קלוף וקצוץ
  • 6 שיני שום, קלופות וכתושות
  • 2 קופסאות שימורי טונה בשמן, מסוננות
  • 1 קופסה קטנה (100 גרם) רסק עגבניות 100% טבעי יכין
  • 5 גבעולי אורגנו, עלים בלבד
  • 2 כפיות חריסה יכין (או לפי הטעם)
  • 2 כפות ממרח לימון כבוש
  • 2 פחיות (800 גרם) פולפה עגבניות (עגבניות חתוכות דק) יכין
  • 1 כוס (240 גרם) מים
  • 1 חבילה ספגטי
  • 3 כפות עלי פטרוזיליה, קצוצים
  • 2 כפות צלפים משומרים במי מלח, מסוננים
  • מלח ופלפל שחור גרוס, לתיבול לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • 01 מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח, מוסיפים בצל ושום ומטגנים מעל להבה גבוהה 3 דקות. מוסיפים טונה ומטגנים 2 דקות נוספות, עד שהטונה מפוררת היטב.
  • 02 מוסיפים רסק עגבניות, עלי אורגנו, חריסה וממרח לימון כבוש, מערבבים ומטגנים דקה.
  • 03 מוסיפים פולפה עגבניות ומים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות מעל להבה בינונית.
  • 04 בזמן שהרוטב מתבשל, מבשלים ספגטי בסיר עם מי מלח לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 05 מוסיפים לרוטב פטרוזיליה קצוצה וצלפים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. מוספים לרוטב את הספגטי המבושל, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!