קינוח

מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק

30 דקות אפייה

15 דקות הכנה

עוגת תפוחי עץ וקוקוס

עוגה בחושה שכיף לאכול בהפסקת קפה. השילוב בין קמח לבן לקמח כוסמין מעניק מרקם מיוחד ומוסיף בריאות.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 4 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח כוסמין
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1 כוס רסק תפוחי עץ יכין
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים שחומם קלות
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס פתיתי קוקוס

אופן ההכנה

  • 01 מכניסים לקערת המיקסר את הביצים השלמות והסוכר. מקציפים כ - 5 דקות לקצף קשיח.
  • 02 מזלפים פנימה את השמן, מוסיפים את רסק תפוחי העץ, ומיץ התפוזים הפושר.
  • 03 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקוקוס והקמח תוך ערבוב איטי.
  • 04 משמנים 2 תבניות אינגליש קייק וממלאים עד שלושת רבעי הגובה.
  • 05 אופים בתנור שחומם מראש ל C160° במשך כ30 דקות.
♥ טיפ מאיתנו

את מיץ התפוזים ניתן להחליף בחלב או מים פושרים. מי שלא אוהב קוקוס, יכול להחליף אותו בכוס שקדים טחונים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!