2 קופסאות 400גרם עגבניות חתוכות דק (פולפה) יותר ליקופן יכין
אופן ההכנה
01
מחממים סיר רחב על אש גבוהה, מתבלים את העוף במלח ופלפל מכל הצדדים, כשהסיר מתחמם מניחים את העופות לטיגון קצר עד שהעור משחים והשומן נמס מעט כ- 5דקות מכל צד, מסירים את העופות מהאש ומניחים בצד.
02
מוסיפים לסיר החם בו טיגנו את העוף את שמן הקוקוס, התבלינים היבשים וקוביית הכורכום ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שניתן להריח את התבלינים, כ-2 דקות.
03
מוסיפים לסיר את הירקות הארומטיים (ג'ינג'ר, שום צ'ילי) ואת הירקות החתוכים, מורידים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב כ- דקות עד שהעגבניות נמסות והבצל נהיה שקוף.
04
מוסיפים לסיר רסק עגבניות, קרם קוקוס ופולפה, מערבבים היטב, מתבלים במלח לפי הטעם וכשהרוטב מגיע לרתיחה עדינה מוסיפים בחזרה את העופות.
05
מכסים את הסיר במכסה ומבשלים בין שעה וחצי לשעתיים, ניתן גם לעטוף היטב את הסיר ולהכניס להמשך בישול בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות בערך אותו זמן בישול.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.