קינוח

8 מנות

30 דקות אפייה

15 דקות הכנה

פאי תפוחים

זמן הכנה – 20 דק' , זמן אפיה – 30 דק (או עד השחמה) , מחממים תנור ל-170 מעלות.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לקלתית:
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 2 1/2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • למלית:
  • קופסת רסק תפוחי עץ של יכין 560 גרם
  • מעט פירורי לחם
  • 6 תפוחי עץ סמית (הירוקים) חתוכים לקוביות מבושלים עם 2 שקיות סוכר וניל , 1/2 כוס סוכר וכפית קינמון

אופן ההכנה

  • 01 אופן הכנת הבצק – במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המצרכים יחד עד שנוצר בצק אחיד , משטחים 2/3 ממנו על תבנית בקוטר 22 ס"מ
  • 02 מרתיחים בסיר את קוביות תפוחי העץ , סוכר וניל , סוכר וקינמון מרתיחים כ-5 דקות עד לרתיחה. מסננים נוזלים מיותרים בעזרת מסננת, מערבבים עם מחית תפוחי העץ לאפיה ופירורי הלחם ושופכים על הקלתית.
  • 03 את הבצק הנותר מרדדים ומסדרים מעל ברצועות.
  • 04 מכניסים לתנור ואופים עד להשחמה (בערך חצי שעה)
בתאבון!

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!