עיקרית

10 מנות

50 דקות הכנה

פילה דג ים, רוטב עגבניות ליקופן ועגבניות שרי צלויות מוגש עם פסטה פפרדלה

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 4 פילטים של דג ים לבן, חתוכים לקוביות גדולות
  • חבילה של עגבניות שרי צבעוניות, חתוכות לחצי
  • 2 כפות שמן זית
  • 25 גרם חמאה
  • 3 עלי מרווה
  • 3 כפות זיתי קלמטה מגולענים
  • מעט צ'ילי ירוק חריף פרוס (אופציונלי)
  • 3 שיני שום פרוסות
  • קופסת 400 גרם מחית עגבניות קלה (פסאטה) יותר ליקופן יכין
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום מופרדים מהגבעול
  • 1/2 כוס עלי רוקט או ארוגולה
  • חבילת פסטה פפרדלה באיכות טובה

אופן ההכנה

  • 01 מכינים את הרוטב: מחממים מחבת רחבה עם שוליים גבוהים, למחבת היבשה והחמה מכניסים את העגבניות החצויות ומקפיצים עד שהן שחומות מכל הצדדים.
  • 02 מוסיפים את שמן הזית, החמאה והמרווה ובעזרת כף מועכים מעט את עגבניות השרי לשחרור הנוזלים שלהן.
  • 03 מוסיפים זיתי קלמטה וצ'ילי ירוק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 04 מוסיפים את קופסת הפסאטה ובאותה פחית ממלאים מים ומוסיפים למחבת, מנמיכים את האש לבעבוע עדין של הרוטב.
  • 05 מתבלים את קוביות הדג במעט מלח ופלפל ומכניסים אותן בעדינות לתוך המחבת כך שהן שקועות ברוטב, מכסים את הסיר ומבשלים יחד כ- 10 דקות.
  • 06 בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 07 מגישים: מוסיפים למחבת עם הדגים את עלי הבזיליקום והרוקט ונותנים להם להתמוסס ברוטב, ניתן למזוג את הרוטב בצלחת הגשה גדולה על הפסטה או להגיש במנות אישיות לכל אורח בכל מקרה כדאי לנסות לשמור על קוביות הדג שלמות ולנסות להימנע מערבוב יתר

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!