עיקרית

7 מנות

25 דק' אפייה

45 דק' הכנה

פיצה ללא גלוטן של רון יוחננוב

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לבצק:
  • ביצה
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • גביע קוטג'
  • 140 גרם (כוס) קמח ללא גלוטן
  • אבקת אפיה ללא גלוטן
  • כפית חומץ לבצק אוורירי
  • מלח / פלפל שחור
  • אפשר להוסיף לבצק שן שום כתושה וכפית טימין או בזיליקום טרי קצוץ דק
  • לרוטב פיצה מהיר:
  • 1 קופסא רסק עגבניות 100% טבעי של יכין (200 גרם)
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • להרכבת הפיצה:
  • רוטב פיצה
  • תוספות שאוהבים: זיתים /תירס/ קוביות של ירקות / פטריות / הכול הולך
  • תבלין פיצה
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה מגורדת ללא גלוטן

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 02 בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד שמתגבש לבצק אחיד.
  • 03 מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • 04 מחלקים את הבצק ל-7 יחידות.
  • 05 בעזרת ידיים מעט משומנות, מגלגלים ומשטחים היטב לפיצות אישיות ומניחים על המגש.
  • 06 מורחים מעל רוטב פיצה, מפזרים גבינת מוצרלה ותוספות.
  • 07 מכניסים לתנור לאפייה כ-25 דקות או עד הזהבה.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!