01
טורפים בצלחת בעלת שוליים ביצים, חלב ומלח לבלילה אחידה.
02
מחממים כף שמן במחבת טפלון גדולה, בעלת מכסה, מעל להבה בינונית-גבוהה.
03
טובלים דף אורז משני צדדיו בבלילה שבצלחת, מניחים את דף האורז במחבת החמה ומניחים מעליו עוד שני דפי אורז שנטבלו בבלילה באותו האופן. מטגנים עד דף האורז התחתון משחים קלות והופכים.
04
מורחים על הצד השחום העליון שתי כפות רוטב פיצה, מפזרים מעל שתי כפות גבינת מוצרלה מגוררת וכפית אחת של גבינת פרמז'ן. מכסים את המחבת למשך שתי דקות עד שהגבינה נמסה, מסירים את המכסה ומוסיפים לטגן עד שדף האורז התחתון משחים גם הוא.
05
מעבירים בזהירות את הפיצה למשטח עבודה, חותכים לארבעה משולשים, מפזרים מעל עלי בזיליקום ומגישים חם. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.