01
מכינים את בצק הפיצה: מערבבים במיקסר את כל המרכיבים עד לקבלת גוש בצק אלסטי ואחיד (זה בסדר אם הוא טיפה דביק בשלב הזה). מכסים את הקערה ומכניסים למקום חמים להתפחה ראשונה של שעה
02
לאחר שעה לשים שוב את הבצק, הפעם עם הידיים ועל משטח מקומח היטב, ומוציאים ממנו את כל האוויר. משמנים תבנית פיצה עגולה עם המון שמן זית ומשטיחים בתוכה בעזרת הידיים את הבצק. מחזירים למקום החמים להתפחה שניה של עוד שעה
03
לאחר שעה, בזהירות כדי לא להוציא את האוויר מהבצק שעכשיו תפח וגבוה, בעזרת האצבעות עושים "חורים" קטנים בחלק העליון של הבצק, וממלאים אותם בנדיבות בשמן זית
04
מכסים עם שכבה יפה של עגבניות מרוסקות ישראליות משובחות – בהן יש פי 3 ליקופן, קצת אורגנו וקצת פטריות/זיתים
05
מכניסים לתנור (250 מעלות) ל13 דקות.
06
פותחים את דלת התנור ומוסיפים את המוצרלה הטבעונית לשתיים-שלוש דקות אחרונות של אפיה, עד שהמוצרלה נמסה. יוצאת פיצה גבוהה, רכה, אוורירית וטעימה במיוחד, ממש כמו במילאנו!
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.