01
מחממים שמן זית בסיר רחב ונמוך בחום בינוני. מוסיפים בצל ושום ומאדים 2-3 דק. מוסיפים את הסלרי והגזר, וממשיכים לאדות עד שהירקות מתרככים במקצת (5-10 דקות).
02
מגבירים את האש, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי הפרדת הבשר לפירורים בעזרת כף עץ או מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו. מתבלים במלח ובפלפל טחון טרי.
03
יוצקים את היין אדום וממשיכים לבשל עד לצמצום מרבית הנוזלים.
04
מוסיפים את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום, מוסיפים את יתרת התבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים בישול ארוך (מינימום 45 דק' ועד שעה).
05
לקראת סוף הבישול ניתן להוסיף עשבי תיבול לפי הטעם: עירית, בזיליקום, פטרוזיליה וכד' טעמו של התבשיל מעמיק ככל שזמן הבישול ארוך יותר.
06
מבשלים ומסננים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
07
מערבבים את רוטב הבולונז עם הפסטה המבושלת בדרגת אל-דנטה ומגישים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.