ראשונה

4-5 מנות

20 דקות אפייה

35 דקות הכנה

פרחי כרובית צלויים בכורכום, סלט עשבים ולאבנה

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 600 גרם פרחי כרובית קפואים של יכין
  • 2 קוביות כורכום קצוץ מוקפא מסדרת בריאבוע של יכין
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית אורגנו מיובש
  • מלח לפי הטעם
  • לסלט:
  • 2 כוסות עשבי תיבול מופרדים- כוסברה, פטרוזיליה, נענע, בזיליקום, ארוגולה
  • חצי בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית
  • סילאן
  • מלח לפי הטעם
  • 4 כפות לאבנה

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו
  • 02 מערבבים בקערה: קוביות כורכום קצוץ מוקפא מסדרת בריאבוע של יכין, שמן זית, מלח ואורגנו עד שקוביית התיבול נמסה.
  • 03 מוסיפים לקערה את הכרובית הקפואה ומערבבים היטב, מניחים בשכבה אחידה על תבנית תנור עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שהכרובית רכה ושחומה, מוציאים מהתנור ונותנים לכרובית להתקרר מעט כדי שלא תבשל לנו את עשבי התיבול.
  • 04 מניחים בקערה נפרדת עשבי תיבול מופרדים, פרוסות בצל סגול, מיץ לימון, שמן זית, סילאן ומלח, מוסיפים את הכרובית ומערבבים בעדינות.
  • 05 מורחים את הלאבנה בתחתית קערת הגשה לבחירתנו ומניחים על הלאבנה את סלט הכרובית והעשבים, מזלפים מעט שמן זית ובוזקים קצת מלח ים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!