תוספת

4 מנות

30 דק' אפייה

35 דקות הכנה

פרחי כרובית צלויים ברוטב קונג פאו דביק

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לכרובית הצלויה:
  • חבילת פרחי כרובית קפואים של יכין
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • לרוטב קונג פאו:
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס רוטב סויה מתוקה
  • 1/4 כוס חומץ אורז או חומץ 5%
  • כף וחצי סוכר חום דמררה
  • כף וחצי קורנפלור
  • 2 קוביות שום מסדרת בריאבוע של יכין
  • 2 קוביות ג'ינג'ר מסדרת בריאבוע של יכין
  • קורט פלפל שאטה גרוס
  • 2 גבעולים בצל ירוק קצוץ
  • 1/4 כוס בוטנים קלויים קצוצים
  • 1/2 צ'ילי אדום טרי פרוס דק

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור על 200 מעלות, טורבו. מכניסים את כל המרכיבים לכרובית הצלויה בקערה ומערבבים היטב. מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות לצלייה קלה.
  • 02 מכינים את הרוטב- מכניסים לקערה את הרוטב סויה, רוטב סויה מתוקה, חומץ אורז, סוכר חום, קורנפלור, שום מסדרת בריאבוע של יכין, ג'ינג'ר מסדרת בריאבוע של יכין ופלפל שאטה גרוס. מערבבים היטב. מכניסים את הכרובית הצלויה לרוטב ומערבבים היטב. מחזירים את הכרובית עם הרוטב חזרה למגש ומחזירים לתנור למשך 10 דקות נוספות. מערבבים פעם אחת לאחר 5 דקות.
  • 03 מוציאים את הכרובית מהתנור, מערבבים פעם נוספת ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים על הכרובית את הבצל הירוק, הבוטנים והצ'ילי הפרוס ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!