01
מחממים תנור על 200 מעלות, טורבו. מכניסים את כל המרכיבים לכרובית הצלויה בקערה ומערבבים היטב. מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות לצלייה קלה.
02
מכינים את הרוטב- מכניסים לקערה את הרוטב סויה, רוטב סויה מתוקה, חומץ אורז, סוכר חום, קורנפלור, שום מסדרת בריאבוע של יכין, ג'ינג'ר מסדרת בריאבוע של יכין ופלפל שאטה גרוס. מערבבים היטב. מכניסים את הכרובית הצלויה לרוטב ומערבבים היטב. מחזירים את הכרובית עם הרוטב חזרה למגש ומחזירים לתנור למשך 10 דקות נוספות. מערבבים פעם אחת לאחר 5 דקות.
03
מוציאים את הכרובית מהתנור, מערבבים פעם נוספת ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים על הכרובית את הבצל הירוק, הבוטנים והצ'ילי הפרוס ומגישים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.