פשטידה טבעונית עם שעועית ותפוחי אדמה של נדיה אליס

מידע וצורת הכנה
hraime

מרכיבים:

  • 2 קופסאות שעועית לימה של יכין 550 גרם (מכילה 100% חומרים טבעיים ומקור טבעי לחלבון)
  • 2 קופסאות שימורים תפוחי אדמה קלופים של יכין
  • חצי אריזה גבינה מלוחה טבעונית חתוכה לקוביות
  • 4-5 כפות פרמזן טבעוני
  • 250 מ"ל רוטב בשמל טבעוני
  • מלח
  • 6 שיני שום טרי קצוץ דק (4 לירקות + 2 לקראסט)
  • 300 מ"ל שמן זית
  • צרור פטרוזיליה טריה קצוצה דק
  • 150 גרם פירורי לחם
  • חופן צ'ילי טחון

אופן ההכנה:

  • 01 שוטפים את הירקות מהשימורים וחותכים את תפוחי האדמה לחצאים. קוצצים את השום (משאירים ככפית בצד לקראסט) ואת הפטרוזיליה.
  • 02 מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים קלות את השום הקצוץ (4 שיניים). מוסיפים את הירקות ומטגנים אותם כמה דקות. ממליחים ומוסיפים ⅓ מהפטרוזיליה הקצוצה.
  • 03 משמנים היטב תבנית תנור ומעבירים לתוכה את הירקות המוקפצים
  • 04 מוסיפים לירקות את הגבינה המלוחה הטבעונית חתוכה לקוביות קטנות , ואת הפרמזן הטבעוני. מערבבים היטב
  • 05 מוזגים בשמל טבעוני באופן אחיד מעל הירקות
  • 06 מכינים את הקראסט: מערבבים את שאר הפטרוזיליה הקצוצה יחד עם פירורי הלחם, הצ'ילי ושאר השום הקצוץ (2 שיניים).
  • 07 מפזרים את ערבוב הקראסט מעל הירקות/גבינות/בשמל כדי ליצור שכבה אחידה. מטפטפים שמן זית
  • 08 מכניסים לתנור (220 מעלות) לכרבע שעה (עד שיש קראסט קריספי ואחיד למעלה) ומגישים מיד
טיפ מאיתנו:

שעועית לימה ותפוחי אדמה מהווים מקור למינרל החשוב אשלגן. כמו כן, שעועית לימה מספקת חלבון צמחי, סיבים תזונתיים, ברזל, אבץ ופולאט

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!