תוספת

4 מנות

25 דקות בישול

20 דקות הכנה

קישואים וחצילים ממולאים בטריו גבינות טבעוניות של נדיה אליס

מידע וצורת הכנה
hraime

מרכיבים:

  • 6 קישואים פרוסים דק במנדולינה
  • 3 חצילים פרוסים דק במנדולינה
  • גביע אחד ממרח טבעוני בטעם טבעי 9%
  • 1 אריזה גבינה טבעונית מגורדת
  • 1/2 אריזה גבינת פרמז'ן טבעוני
  • 300 מל שמן זית
  • פטרוזיליה צרור
  • בזיליקום צרור
  • 2 קופסאות פולפה עגבניות (עגבניות חתוכות דק) של יכין (ללא תוספת סוכר, מלח וללא חומרים משמרים)
  • 5 שיני שום
  • 1/2 בצל
  • מלח
  • ½ כפית פלפל

אופן ההכנה:

  • 01 מכינים את הרוטב: קוצצים את השום ואת הבצל דק דק.
  • 02 בסיר רחב וגדול מחממים את שמן הזית ואז מטגנים קלות את השום ואת הבצל
  • 03 מוסיפים את הפולפה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז מורידים את האש ומשאירים את הרוטב לפחות חצי שעה על אש קטנה
  • 04 בינתיים פורסים את החצילים ואת הקישואים לאורך בעזרת מנדולינה. צולים את הפרוסות על מחבת פסים משומנת היטב עם שמן זית.
  • 05 קוצצים דק את הפטרוזיליה וחצי מהבזיליקום
  • 06 בקערה מערבבים את כל הגבינות הטבעוניות (את הגבינה הקשה חותכים לקוביות קטנות) ומוסיפים להן את הפטרוזיליה ואת הבזיליקום
  • 07 מניחים כמה פרוסות של חציל או של קישוא אחת ליד השניה, מניחים כף גדושה או שתיים של מילוי במרכזן, ומגלגלים עד לקבלת גליל שמנמן
  • 08 מניחים את הגלילים הממולאים בתוך רוטב העגבניות אחד ליד השני. אם רוטב העגבניות התייבש, ניתן להוסיף חצי כוס מים
  • 09 מוסיפים את עלי הבזיליקום שנשארים (אין צורך לקצוץ אותם)
  • 010 משאירים את הסיר על האש עוד רבע שעה-20 דקות, ומגישים מיד עם חופן פרמזן טבעוני מעל כל מנה
הידעת?

מתכון הכולל מגוון של ירקות המומלצים כחלק מתזונה ים תיכונית ומהווים מקור לויטמינים, מינרלים ונוגדי חימצון.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!