תוספת

2-4 מנות

15 דקות בישול

5 דקות הכנה

קציצות סלק

קציצות ארגמניות וטעימות עם בוסט של בריאות.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 400 גרם קוביות סלק יכין מסוננות
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1 קישוא, מגורר גס
  • 1 בטטה, מגוררת גס
  • מלח פלפל
  • 3 כפות פירורי לחם (אפשר גם מחיטה מלאה)
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • שמן קנולה לטיגון
  • שמנת חמוצה/יוגורט
  • שן שום, כתושה

אופן ההכנה

  • 01 מערבבים בקערה את הירקות, מתבלים, מוסיפים את פירורי הלחם, הקמח והביצים ומערבבים.
  • 02 מחממים שמן במחבת, יוצרים צורת קציצה ומשטחים מעט.
  • 03 מטגנים עד הזהבה מכל צד כ3 דקות ומוציאים לנייר סופג.
  • 04 ניתן לאפות את הקציצות ב-C180° מעלות במשך כ15 דקות.
  • 05 מערבבים שמנת חמוצה עם שן שום, מלח ומעט שמן זית מעל.
  • 06 מסדרים את קציצות הסלק בכלי הגשה

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!