תוספת

2-4 מנות

20 דקות אפייה

35 דקות הכנה

קציצות עדשים של רון יוחננוב

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • קופסת עדשים שחורות יכין
  • בצל מקולף
  • 2 תפוחי אדמה בינונים מקולפים
  • 2 גזרים מקולפים
  • חופן עשבי תיבול פטרוזיליה / כוסברה
  • כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • תבלין קציצות/תבלין גריל
  • מלח / פלפל שחור
  • להגשה:
  • שמנת חמוצה/יוגורט/טחינה

אופן ההכנה

  • 01 מסננים את העדשים השחורות ומניחים במעבד מזון
  • 02 מקלפים את כל הירקות ומוסיפים למעבד וטוחנים. מגלגלים לקציצות בכל גודל שאוהבים
  • 03 אם מרגיש לכם שתערובת לא מתגבשת. אפשר להוסיף מעט פירורי לחם או לחלופין להכניס לשעה למקרר להתייצבות
  • 04 מחממים תנור ל-200 מעלות
  • 05 מתיזים ספריי שמן על נייר אפייה, מניחים את הקציצות ומתיזים שוב מעט שמן
  • 06 אופים כ-20 דקות או עד הזהבה
  • 07 מגישים לצד שמנת חמוצה/יוגורט טחינה וזוללים כשהן חמות

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!