תוספת

2 מנות

10 דקות בישול

45 דקות הכנה

רביולי גבינות טבעוניות וקרם אפונה, ברוטב חמאה ומרווה טבעוני של נדיה אליס

מידע וצורת הכנה
hraime

מצרכים:

  • לפסטה:
  • 400 גרם קמח דורום
  • 140 מ"ל מים
  • למילוי:
  • גביע אחד ממרח טבעוני שום שמיר
  • גביע אחד ממרח טבעוני בסגנון קלאסי
  • קופסת אפונה של יכין 550 גרם (מוכנים לאכילה וללא חומרים משמרים)
  • 200 מ"ל שמן זית
  • מלח
  • 2 חופנים פרמז'ן טבעוני
  • לבישול הרביולי:
  • 3 ליטר מים
  • חופן מלח גס
  • לרוטב:
  • 300 גרם חמאה טבעונית
  • צרור מרווה טריה
  • קופסת אפונה עדינה של יכין (מוכנים לאכילה וללא חומרים משמרים)
  • צרור שמיר טרי
  • 1 כרישה

אופן ההכנה:

  • 01 מכינים את בצק הפסטה: מוזגים לעת לעת את המים אל תוך קמח הדורום
  • 02 תוך כדי ערבוב. לשים עם הידיים עד לקבלת גוש בצק אלסטי (טיפה יבש אבל זה נורמלי בשלב הזה), מכסים את הפסטה בניילון נצמד ושמים במקרר לנוח חצי שעה
  • 03 כאשר הבצק נח והוא הפך לגוש אלסטי ואחיד, מכינים את הרביולי: פותחים שכבה תחתונה של הבצק במכונת פסטה (מומלץ להגיע עד למספר 5 מבחינת העובי), מניחים את המילוי בעזרת שק הזילוף או כפית, וסוגרים עם עוד שכבה של פסטה מרודדת באותו עובי. מומלץ להרטיב טיםה את השכבה העליונה עם קצת מים כדי שהיא תדבק היטב לשכבה התחתונה. חותכים בצורת רביולי
  • 04 מרתיחים סיר של מים עם חופן גדול של מלח גס
  • 05 כשהמים רותחים, מכניסים את הרביולי. הרביולי מוכנים כשתי דקות אחרי שהם צפים
  • 06 בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה הטבעונית במחבת חמה ומטגנים את הכרישה חתוכה לעיגולים דקים. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד מספר דקות
  • 07 כשהרביולי מוכנים, מוציאים אותם מהמים ומכניסים אותם למחבת עם הרוטב לשלושים שניות נוספות
  • 08 מגישים עם קצת שמיר טרי לקישוט.
הידעת?

מתכון יחודי המכיל אפונה כחלק מהמילוי ומהרוטב. אפונה דלה בשומן, מכילה חלבון צמחי, סיבים תזונתיים, ברזל, ויטמין K ונוגדי חימצון - קרוטנואידים

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!