תוספת

4 מנות

15 דקות בישול

15 דקות הכנה

רטטוי

חגיגה צבעונית של ירקות טעימים המתלכדים למנה שתמיד כיף לאכול.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • שמן קנולה לטיגון
  • 1 בצל, חתוך לקוביות
  • 1 חציל, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 קישוא, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות
  • 2 כפות רסק עגבניות יכין
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית טימין יבש
  • 1 כפית סוכר
  • מלח ופלפל
  • עלי רוזמרין טריים

אופן ההכנה

  • 01 בסיר בינוני (או בווק) מטגנים כל ירק בנפרד ומעבירים לסיר גדול יותר.
  • 02 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, השום, התימין, התבלינים ומחצית מכמות המים.
  • 03 מביאים לרתיחה, מערבבים בזהירות, ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות.
  • 04 אם רוצים יותר רוטב מוסיפים עוד מים, טועמים ומתקנים תיבול.
♥ טיפים מאיתנו

מנה מדהימה לצד אורז, פתיתים או פסטה קונכיות. במקום לטגן, ניתן לאפות את הירקות בחום של C190° במשך כ-15 דקות, או להשתמש בסיר טיגון יבש ללא שמן.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!