1 חבילת בצק עלים, מופשרת (אפשר להשתמש במקום בעלי פילו אך יש להברישם בשמן זית טרם השימוש)
1 קופסת רוטב שקשוקה (400 גרם) הסדרה הישראלית, יכין
12 ביצים
50 גרם גבינה צהובה מגוררת (או מוצרלה)
3 גבעולי אורגנו, מופרדים לעלים
מלח ופלפל לתיבול
1 ביצה טרופה, להברשה
אופן ההכנה:
01
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. משמנים קלות תבנית מאפינס בעלת 12 שקעים בקוטר 7 ס"מ.
02
משטחים גליל בצק עלים על גבי משטח עבודה וחותכים אותו בעזרת סכין לריבועים בגודל 10 ס"מ X10 ס"מ. מניחים כל קוביית בצק בתוך שקע בתבנית המאפינס.
03
ממלאים כל ריבוע בצק שבתבנית בכף רוטב שקשוקה, שוברים מעל ביצה אחת, מפזרים כפית גבינה מגוררת וכמה עלי אורגנו. מתבלים במלח ופלפל ומברישים את שולי הבצק בביצה טרופה.
04
מעבירים את התבנית לאפייה בתנור למשך 20-25 דקות, עד ששולי המאפים שחומים ופריכים. מוציאים מהתנור, מצננים כ-2 דקות, שולפים את המאפים מהתבנית ומגישים חם.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.