עיקרית

5 מנות

20 דקות בישול

10 דקות הכנה

שקשוקה עם ביצים, קבנוס ושעועית לבנה

שקשוקה עם ביצים, קבנוס ושעועית לבנה

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 חבילה (135 גרם) קבנוס, פרוס למטבעות 1 ס"מ (או נתח פסטרמה חתוך לקוביות של 1 ס"מ או נתח רוסטביף חתוך לקוביות של 1 ס"מ)
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1 ס"מ
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות 1 ס"מ
  • 2 קופסאות רוטב שקשוקה (סה"כ 800 גרם) הסדרה הישראלית, יכין
  • 1 קופסה קטנה (200 גרם) שעועית לבנה ברוטב עגבניות, יכין
  • 1/2 כפית מלח
  • 6 ביצים
  • 1 כף פטרוזיליה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

  • 01 מחממים שמן זית במחבת רחבה בעלת שוליים מעל להבה בינונית., מוסיפים לשמן מטבעות קבנוס ומטגנים 2-3 דקות עד להשחמה קלה. מוסיפים למחבת את שני סוגי הפלפלים ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
  • 02 מוסיפים למחבת רוטב שקשוקה, שעועית לבנה ברוטב עגבניות ומלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 03 מנמיכים את הלהבה ושוברים לתוך הרוטב את הביצים אחת אחת. מכסים את המחבת ומבשלים 6-8 דקות. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שחלבון הביצה מתייצב והחלמון עדיין מעט רך.
  • 04 מסירים את המחבת מהכיריים, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!