עיקרית

6 מנות

10 דקות הכנה

5 דקות הכנה

שקשוקת סלקים וגרגירי חומוס של אודי ברקן

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לרוטב:
  • 3 שיני שום פרוסות
  • חופן גבעול כוסברה קצוצים
  • 550 גרם קוביות סלק של יכין, מסונן
  • 200 גרם גרגרי חומוס של יכין (קופסא קטנה), מסונן ושטוף
  • 1 כף דבש
  • 1 כף סויה
  • 1 יחידה לימון אפשר גם ליים, מיץ וקליפה מגוררת
  • 250 גרם קרם קוקוס
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • לסיום השקשוקה:
  • 6 יחידות ביצים
  • חופן עלי כוסברה
  • 1/2 כוס בוטנים קצוצים

אופן ההכנה

  • 01 מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את השום וגבעולי הכוסברה 2-3 דקות על חום נמוך.
  • 02 מוסיפים את קוביות הסלק וגרגירי החומוס ומעלים לעוצמה בינונית. מטגנים כ2- דקות.
  • 03 מוסיפים את הדבש, הסויה, הלימון (אפשר גם ליים, מיץ וקליפה) וקרם הקוקוס.
  • 04 מביאים לרתיחה ושוברים פנימה את הביצים. מבשלים 5-6 דקות עד שהחלבון מתגבש אבל החלמון נשאר נוזלי.
  • 05 מפזרים בוטנים וכוסברה ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!