תוספת

5 מנות

30 דקות בישול

10 דקות הכנה

תבשיל ברוטב קובה של טופו, בייבי תפוחי אדמה, דלעת, וקישואים

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים:

  • 1 מארז טופו (300 גרם), חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 1 + 2 כפות שמן קנולה או זית
  • 2 כפות קורנפלור/ עמילן טפיוקה/ עמילן תפוחי אדמה
  • 2 קופסאות רוטב קובה (סה"כ 800 גרם) הסדרה הישראלית, יכין
  • 300 גרם דלעת (או דלורית), חתוכה לקוביות של 5 ס"מ
  • 2 קישואים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ
  • 1 קופסת תפוחי אדמה קלופים יכין, מסוננים

אופן ההכנה:

  • 01 מערבבים בקערה קוביות טופו עם כף שמן אחת, מוסיפים קורנפלור ומערבבים בעדינות עד שקוביות הטופו עטופות בשכבה דקה ואחידה.
  • 02 מחממים את שתי כפות השמן הנותרות בסיר מעל להבה בינונית. צולים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות קלות. מוציאים מהסיר ושומרים בצד.
  • 03 יוצקים לאותו הסיר 2 קופסאות רוטב סלק ועגבניות, ממלאים את שתי הקופסאות במים ומוסיפים גם אותם לסיר. מוסיפים לסיר את יתר החומרים ואת הטופו המטוגן, מערבבים ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20-25 דקות.
  • 04 מסירים את המכסה, מגביהים את הלהבה לרמה בינונית וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
  • 05 מגישים חם עם אורז, קוסקוס או פתיתים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!