2 קילו קוביות בשר בקר (כתף או אונטריב יכולים להתאים)
4 כפות שמן צמחי
מלח ופלפל לפי הטעם
2 בצלים לבנים גדולים חתוכים לקוביות גדולות
3 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות
3 גבעולי סלרי חתוכים לחתיכות גדולות
4 שיני שום פרוסות
1/2 כוס קבנוס מעושן חתוך לטבעות קטנות
כף רסק עגבניות יותר ליקופן יכין
1/4 כוס יין לבן
2 קופסאות 400 גרם עגבניות חתוכות דק (פולפה) יותר ליקופן יכין
3 כוסות מים
קופסת גרגרי חומוס מושרים ומבושלים יכין
קופסת שעועית לבנה ברוטב עגבניות יכין
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה
01
מניחים את קוביות הבשר על צלחת רחבה או מגש ומייבשים היטב בעזרת מגבת נייר, מתבלים במלח ופלפל וצורבים היטב מכל הצדדים בסיר עם שמן על אש גבוהה, מסירים מהסיר ומניחים בצד.
02
מוסיפים לסיר את הירקות והקבנוס ומטגנים היטב תוך כדי ערבוב עד שהירקות משחימים קלות.
03
מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ומערבבים היטב, כשהרסק מתחיל להדבק לתחתית הסיר מוסיפים את היין ומגרדים את המשקעים מתחתית הסיר, מנמיכים את האש.
04
מוסיפים לסיר את הפולפה, המים, הקטניות ותפוחי האדמה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ואת קוביות הבשר שצרבנו מקודם, מערבבים היטב ומכסים את הסיר.
05
מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים וחצי, אפשר גם להכניס לבישול בתנור שחומם מראש ל-50 מעלות למשך זמן בישול דומה.
06
מגישים עם פירה תפוחי אדמה או אורז ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.