ראשונה, עיקרית, תוספת

20 מנות

שעה

לביבות חומוס לצד יוגורט כבשים

לביבות חומוס לצד יוגורט כבשים

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 280 גרם גרגירי חומוס כין, לאחר סינון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 קוביות כרישה קפואה מסדרת בריאבוע יכין
  • 3 כפות קמח חומוס או קורנפלור
  • 2 יחידות ביצים מידה L
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 5 כפות שמן זית
  • שמן לטיגון
  • עירית קצוצה
  • 1 גביע יוגורט כבשים

אופן ההכנה

  • 01 מטגנים את הבצל יחד עם גרגירי החומוס כ10 דק על המחבת, מעבירים לקערה וטוחנים מעט בפולסים (שימו לב לא להגיע לעיסה חלקה).
  • 02 מוסיפים את הכרישה והביצים כשהן טרופות, מוסיפים את הקמח ויתר התבלינים, מערבבים ונותנים לתערובת חצי שעה מנוחה.
  • 03 מחממים מחבת עם שמן לטיגון, עם כף מניחים על המחבת כמות מהעיסה כגודל לביבה, כעבור דקה הופכים את הלביבות ומטגנים עוד כדקה עד שתי דקות.
  • 04 הצעת הגשה: על צלחת מניחים את הלביבות מסודרות יפה ומגישים לצידן יוגורט מעורבב עם הרבה עירית קצוצה.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!